Për herë të parë në histori, Kosova po përfaqësohet në Garën Botërore të Robotikës në Guangzhou, Kinë

Këtë vit në Kinë, në Garën Botërore të Robotikës në Guangzhou, Kinë, Kosovën po e përfaqësojnë fëmijët nga “Qendra e Inovacionit Gracanica” në Graçanicë, që ishin pjesëmarrës në sezonit të parë të Garës së Robotikës në Kosovë, dhe patën sukses të lartë në Garën Regjionale të Robotikës në Zagreb, Kroaci.

Të shoqëruar nga dy pjestarë të stafit të Kosova Makers League si dhe mentorët e tyre, fëmijët kosovar po arrijnë të përfaqësojnë Kosovën në një ngjarje botërore të rëndësisë së tillë për edukim dhe teknologji, ku ka pjesëmarrës nga e gjithë bota.

Stafi i KML-së dhe BONEVET-it, përgëzojnë ekipën nga Graçanica, dhe i urojnë fat në garë.