Përfundon raundi 2 i KML Open

Ka përfunduar me sukses raundi i 2 i KML Open, që u mbajt nga data. 64 ekipe morrën pjesë nga 103 sa janë të regjistruara. Nga to 22 ekipe kanë qenë të ciklit 1-5, kurse 42 kanë qenë të ciklit 6-9. Gara kësaj rradhe ka qenë shumë e ngushtë dhe konkurrenca ishte e madhe.  Fituese tw kwtij raundi ishin dy ekipet nga shkolla “Mileniumi I tretw” – Prishtinw. Raundi i 2 u mbajt nga data 17 Janar 2020 deri me 7 shkurt 2020.