Njoftim nga Kosova Makers League

Marrë parasysh rrezikun e përhapjes së shpejtë të Covid-19 në botë dhe në rajon, si masë parandaluese, Kosova Makers League njofton pezullimin e përkohshëm të të gjitha aktiviteteve të planifikuara për një afat të pacaktuar, duke filluar nga data 12/03/2020.

Rrjedhimisht aktivitetet e planifikuara për këtë periudhë pezullohen deri në një njoftim të radhës.
Ekipi i Kosova Makers League do të jetë aktiv dhe do të ju përgjigjet kërkesave, telefonatave dhe emailave.

Duke shpresuar se kjo situatë do të kaloj sa më shpjetë KML do të ju njoftoj me kohë për vazhdimin e aktiviteteve.

Mirëmbetshi!